en torsdag mitt i livet

Jag är tjugotre, inne på mitt tjugofjärde år. Vissa dagar är mest gråa, andra sprakar av färg & inspiration. Men det är väl så livet är? Tur att inspirationen och det magiska överväger det tunga och tuffa. Mitt mål för detta året och för livet i stort är att göra det jag älskar och uppskatta vardagens alla fina bestyr. Som att vakna av sig själv vid åtta, äta finfrukost framför one tree Hill och njuta av ledigt. Att fixa med sitt företag och vara produktiv. Gå en promenad i vackert vinterväder.

Vardagen är fylld av magi. Som att man lever och andas och är omgiven av bra och trygga människor med både galna och lugna sidor. Som att man ibland faktiskt får inte-göra-någonting. Som att man kan dricka en kopp kaffe med kardemummasmak och lyssna sönder ett soundtrack från en musikal.

Vardagens bestyr. Vardagens magi. Svår att upptäcka ibland, men ändå så överväldigande närvarande.

20130221-143442.jpg


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *