fina bitar av ett studenthem

det är söndag dag. söndag. vilodag på riktigt. igår spelade jag i Turebergskyrkan i Sollentuna. Fantastiskt bemötande av personalen i kyrkan och en fin eftermiddag. Så glad att kunna göra det jag gör. tacksam att pjäsen landar rätt i människor och att den väcker tankar och funderingar. Det är ett oerhört privilegie att få berätta den här historien och målet är att förändra något i samhället. Hur vi ser på varandra och oss själva, vad som får kontrollera oss. Det kan förändras och det ska ändras!

men idag. söndag, vilodag. har hängt med min fina kombo hela morgonen och njutit av att ha ett så vackert hem. tänkte därför visa några små bitar av det.

 glad söndag alla ni därute! njut av vårsolen och passa på att vila.
v i l o d a g – bästa grejen!


Comments

fina bitar av ett studenthem — 1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *