sol i sinne, brun inne

…eller något. Det är iallafall sol ute och det känns hiskeligt härligt att det ÄNTLIGEN är mer vår än vinter. Men väntar fortfarande på den där härliga värmen som gör att livet känns lättare och energin kommer åter i större mängd. Kyliga vindar sveper fram och gör att man inte kan köra fullt ut på vårkänslorna.

idag är en plugga+packa+pyssla dag. Om några timmar tar jag tåget ner till Göteborg för häng med en av mina fina och en stor fest för farbror & faster. Älskar känslan av att snart få åka tåg för då tar jag tiden till att skriva nya manus och fixa med sånt som jag vill ha tid för. Har fått i uppdrag att skriva en novell för en kristen ungdomstidning så den ska jag börja fila på med.

Inom kort kommer föreställningsdatumen uppdateras. Bokningar har bokstavligen trillat in och snart är datum spikade och jag kan berätta om vart ni kan se Ät.Störd framöver!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *