ganska länge nu har jag känt mig trött

jag har tappat lusten. eller, inte riktigt lusten. men orken och peppen till att skriva här. till att berätta historier för er som ibland klickar sig in på min blogg. ibland känner jag att den kommer tillbaka, men oftast så ligger den latent. jag väntar på att den ska återvända. väntar på att den ska fånga mig. lusten till att skriva.

manuset för nya pjäsen ligger och väntar och mitt fokus ligger på Ät.Störd. höstens första föreställning närmar sig och det känns fantastiskt. det är magiskt att faktiskt få göra det här. att kunna göra det. att få göra det. ser framemot ännu fler spelningar runtom i landet och en framtid där jag kan få påverka människor till något positivt med mina skrivna ord och det jag agerar från scenen. jag vill att det jag gör ger återklang in i människors liv.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *