dagen innan en föreställning

Imorgon klockan 19.00 spelar jag höstens första föreställning. Ät.Störd är på agendan för Hagabergs Folkhögskolas kulturkväll och jag är peppad enda från tårna. Det är overkligt att jag gör detta, att jag får prata om ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat och göra det på det sätt som jag brinner för. Att agera. Stå på en scen och förvandlas till en annan person för en stund och leva ut denna människas tro, hopp och drömmar.

Jag får en gladgrop i magen när någon refererar till mig som skådespelare. För detta var något jag aldrig trodde för ett år sedan. Det känns stort! Välsignat! Häftigt! Idag fick jag hem beställningen på visitkort jag beställt och gladgropen växte och energin flödade. Det här är det jag ska göra.

20131008-215101.jpg


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *