tre timmar till föreställning

mycket spännande är på gång. trailer för Ät.Störd är inspelad, vårens första spelning är inbokad och jag sitter och förbereder mig för kvällens spelning. Denna gång i Lötenkyrkan i Uppsala. På den här platsen i december förra året hade Ät.Störd premiär inför en fullsatt kyrka. Var oerhört häftigt att spela för så mycket människor och de flesta ungdomar. Nu är jag alltså tillbaka och vad kvällen väntar får vi se. 20131113-162103.jpg

Oerhört peppad och förväntansfull för detta. Och för framtiden. Och för företaget. Har förmodligen säkrat en väldigt intressant praktiksplats för vårens socionompraktik och den kommer ge mig mycket för mina kommande pjäser.

Nu peppar jag! Snart kör jag! Oerhört stort att få göra detta. En väldig välsignelse är vad det är.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *