att vakna med en gladgrop i magen

efter veckor av stress, förkylning och noll ork så har det de senaste dagarna vänt. trots lite sömn någon natt, tidiga mornar och mycket att göra, så känns det äntligen som julfriden lite flyttat in. mycket beror på vår fina, vackra, alldeles bästa gran. tror jag. den gör så att hela hemmet känns fantastiskt juligt och gör vardagsrummet så rysligt vackert. natten efter att vi fick den så kunde jag som inte sova. kände mig som ett barn innan julafton ungefär. Och nu imorse när jag vaknade så la jag mig en stund i soffan, tittade på granen och kände att det snart är jul. hiskeligt fin känsla när man är 24 år och känner sig alldeles lycklig i magen över kommande dagar.

20131214-094959.jpg

ett litet grönt träd inomhus. det är fina grejer det. en ledig lördag på det är ju inte heller fy skam. lite bokföring ska göras, lite markandsföring och lite uppsatsskrivning. men mest pyssel och ledig tid. så imorse vaknade jag med en gladgrop i magen. över livet! över vänner! över julen! över familjen! över att pluttan kommer hem från London ikväll! och över det faktum att det S N Ö A D E nyss!

20131214-095010.jpg

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *