vad är det, egentligen?

v ä n s k a p

det är att sitta bredvid och bara vara. det är att komma ihåg viktiga saker. det är att lägga armarna runt och ge kärlek. det är att gråta när den andra gråter. torka tårar när näsdukarna tagit slut. det är att peppa i svåra stunder och skratta tills tårarna kommer när livet är fyllt av glädje. det är att vara tyst när det behövs. det är att vilja ses även om sjukdom härjar. det är att kasta popcorn på varandra. det är att lita på varandra. det är att kunna luta sig mot varandra. det är att veta att man inte är ensam. det är att ibland hjälpa varandra att andas när det är tungt. det är att gå promenader i cirklar bara för att. det är att laga mat till, koka kaffe till eller överaska med fina saker.

det är mest att bara vara. vara tillsammans och vara nära. vara närvarande och vara tillsammans i livet när det är allt och när det är inget.


Comments

vad är det, egentligen? — 5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *