en dag på Åland

hjälp vilken lång detta varit! efter en natt med hemskt lite sömn vaknade jag av mig själv klockan fem och tänkte att det var lika bra att stiga upp (skulle ändå gå upp klockan 05.30). Gjorde mig i ordning och satte av mot båten som skulle ta mig till Åland.

20140408-205808.jpgdet måste jag medge att stora båtar inte är min favorit så vid blotta anblicken av Viking Line Grace blev jag livrädd. Men det lugnade sig så fort jag gått på, då kändes det mest som att åka ett höghus på vatten. Jag satte mig bekvämt med en kaffekopp och pysslade med lite allt möjligt. Från att skriva på nya projekt till att gå igenom manuset för kvällens föreställning.

20140408-205818.jpgsämre utsikt kan man ha när man gör det! fantastiskt vackert trots lite dimma. Väl på Åland fick jag ett fantastiskt mottagande av församlingens informatör Tinca som började med att köra mig till hotellet där jag skulle checka in, sen till spellokalen för teknisk genomgång och sedan till radion där jag blev intervjuad om pjäsen. oerhört kul och spännande för mig som aldrig varit i radio innan. var som tvungen att twittra det. ..

20140408-205829.jpg

sen landade jag på hotellet och andades ut innan Tinca hämtade mig och körde mig till föreställningslokalen, denna gång för föreställning. Sen bara K Ö R D E jag!! och nu sitter jag här. på hotellrummet. en föreställning senare. hemskt glad och nöjd över kvällen och mottagandet jag fått. så otroligt GLAD och LYCKLIG över att jag får göra det jag gör. Jag känner mig otroligt priviligerad och välsignad.

 


Comments

en dag på Åland — 1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *