det är sommarnatt även om mörkret tränger sig på

bild 1-2

 

jag vet inte vart jag ska börja riktigt.

jag skulle kunna skriva LÅNGT och LÄNGE om frizon och om hur fantastiskt det var där. hur häftigt det är att jag får spela den pjäs jag skrivit, hur häftigt det är att få berätta historier för medmänniskor och kanske så ett litet frö till förändrat tankesätt. jag skulle också kunna skriva om rädslan inför just det, vilket ansvar som ligger i det skrivna och framförda ordet. jag skulle kunna skriva om den värmen jag möttes av på frizon och fantastiska, kloka modiga människor som fick inspirera.

jag skulle också kunna skriva om hur sköna dagar jag har nu i skåne. är nere i sommarhuset med en kompis och dagarna ägnas åt vila, kaffe, cykelturer till havet, vin i plastglas, sönderblåsta frisyrer, fika, lugn och ro och fantastiskt mycket tid. jag försöker skriva mycket också och ofta kommer det jag inte planerar att skriva ur mina fingrar. idag när jag tänkte skriva på ett projekt så började jag skriva på en novell.

men just nu väljer jag att skriva hej. på dig som läser. njut av sommaren, för den är inte slut än. njut av livet, för det är faktiskt fantastiskt. även om det är hemskt jobbigt, värdelöst och skit ibland.

men “livet är både komplicerat och enkelt. det är därför det finns kakor”. 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *