PREMIÄR !!!

Hej & varmt välkommen ska du vara på PREMIÄR av DET ÄR JU INTE PÅ RIKTIGT – en pjäs om mobbning.

Premiären kommer i själva verket vara uppdelad i fyra olika tillfällen som ger chansen att se föreställningen. Lokalen som föreställningen spelas i har 30 publikplatser per föreställning och därför är det viktigt att du bestämmer dig vilken föreställning du vill och kan gå på och anmäler dig till rätt dag och tid. Föreställningen spelas gratis vid dessa tillfällen. Speltid är ungefär 35 minuter med efterföljande samtal i ungefär 20 minuter.

affisch2

Dessa datum och tider spelas pjäsen på:
27 september (lördag) klockan 16.00 och klockan 19.00
2 oktober (torsdag) klockan 18.00 och klockan 20.00

Plats: Teaterverket, Västmannagatan 54. (t-bana Odenplan)

Anmälan går till såhär:

Skicka ett mail med ditt namn, telefonnummer, mailadress samt vilket datum och vilken tid du önskar komma och se föreställningen till adressen detarjuintepariktigt@gmail.com. Du får sedan ett bekräftelsemail att ditt namn är uppskrivet på gästlistan till valt datum. Viktigt att du kommer på det datum du anmäler dig till så inte platser står tomma som andra skulle vilja fylla! Det går bra att anmäla flera personer i samma mail.

Ps. Bjud mer än gärna in era vänner till detta. Kanske känner du någon lärare/kurator/fritidsledare/diakon/präst eller dylikt som skulle kunna vara intresserad av att boka denna pjäs till sitt sammanhang?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *