de senaste dagarna i livet

jag bestämde mig för att jag behövde ledigt. Från skolarbete och böcker, från företag och fixande & från att göra massa saker (som borde göras) detta gjorde att jag istället spenderade en dag på Ikea med två av mina bästa. Jag gick på teater med pappa. Jag åt middag på mysigaste creperiet för att fira storasystern (som tagit bilden nedan och därför ej är med)
>
IMG_0430.PNG
Jag promenerade till lagerhaus och köpte eftertraktade glas. Jag var på kalas. Jag grillade i skogen och såg en live eld-show när vännerna sprutade fotogen.

IMG_0438.JPG
IMG_0445.JPG

Och idag har verkligheten börjat. Jag har pluggat och marknadsfört och fått en preliminärbokning. OCH OCH varit med bästa H på premiären av Alexandra Dahlströms dokumentär “all we have is now”. Väldigt tankeväckande & häftig – och konstig!

IMG_0450.JPG


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *