spännande saker på gång

Det är höst och härligt (för det mesta)! Jag sitter vid köksbordet med massa böcker och papper utspridda och en kopp kallnat te i handen. Har sedan jag kom hem för någon timme och lite till sen suttit och skrivit på nya projektet. Denna gång samarbetar jag med min talangfulla lillasyster och det känns hemskt spännande! Mer information om detta kommer.

SEN så kommer detta hända till spännande till våren, för då kommer det nämligen finnas möjlighet att boka in LINDA MARIA till att hålla i teaterworkshops i olika former. Mer information om detta kommer även, men är det något du är sugen på till din skola/arbetsplats/kompis gäng så råder jag dig att kolla in hemsidan inom den närmsta framtiden för mer information om bokning etc.

spännande höst och en spännande vår väntar!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *