bra saker en tisdag

idag och igår har det hänt himla bra saker. till exempel:

– min laddare till datorn dog. inte så lämpligt då jag har en hemtenta att skriva. kollade priser för en ny och den skulle kosta SJUHUNDRAFEMTIOKRONOR vilket kändes mindre okej. MEN, efter en efterlysning på facebook så levererade en vän en laddare alldeles gratis. ett “du kan få den” som gjorde mitt hjärta så lättat och tacksamt!

– hemtentan som jag fasade för visade sig vara kul att skriva då jag älskar att problematisera och diskutera ämnena den berör. äntligen något konkret att sätta tänderna i.

– fick första bokningen för DET ÄR JU INTE PÅ RIKTIGT till Södertörns Högskola.

– träffade efterlängtad kompis för te och uppdatering på livet. han har jobbat typ dygnet runt och jag har saknat han i livet. men nu var han över på kvällshäng!

– jag åker till två av mina favoriter för att hänga i helgen. bara dricka te, rödvin, prata, busa med deras nya kattunge (jag gillar inte katter, men denna ser himla gullig ut) och vara kreativa.

sen är livet i övrigt bra. det gäller bara att komma ihåg det ibland med. vara tacksam för det man har, inte otacksam för det man inte har. viktigt & vettigt men ack så svårt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *