två roliga saker

Jag märker att inspirationen till att skriva kommer överväldigande snabbt ibland, men andra gånger så kan jag inte formulera mig. Detta blir inte långt men det blir en uppdatering, för nu i dagarna har TVÅ ROLIGA SAKER HÄNT!

FÖRSTA:
Från och med februari kommer jag vara recensent på Teater Stockholm. Det innebär att jag kommer göra det jag alltid gör, se föreställningar på teatrar och ha massa åsikter om den MEN skillanden blir att jag kommer skriva ner dessa i textform och sedan bli publicerad på teaterstockholm.se

ANDRA:
Idag lämnade jag in min sista tenta någonsin och kan kalla mig socionom… Kommer kännas ännu mer på riktigt om tre veckor när jag står där med examen i handen – men jag är alltså SOCIONOM nu!

Det var det – glad torsdag!!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *