varför jag gör det jag gör (igen)

Igår spelade jag ÄT.STÖRD för första gången för detta år. Bara det känns häftigt. Den skrevs i november/december 2012 och nu är det januari 2015 och jag har fått möta människor med min föreställning sexton gånger under den perioden. Jag ser framemot att spela den igen men känner varje gång jag spelar hur viktigt ämne den tar upp! Det kan ju låta lite drygt att jag skriver så om mig själv, men jag tycker det är så viktigt att jag nästan tappar andan. Att få möta unga människor med viktiga ord om vad kontroll och hets kring smalhetsideal och utseende kan göra med en människa och få igång tankar och samtal kring detta. Jag slogs återigen av hur häftigt mitt jobb är och hur fantastiskt kul det är att det fungerar att göra detta! Hur mycket jag älskar att så på scenen och få spela pjäser om viktiga ämnen. Det finns liksom inte ord för det.

Det var väl det jag ville säga/skriva. Men också hur VIKTIGT DET ÄR ATT FAKTISKT PRATA OM DET OCH INTE FASTNA I EN FÖRESTÄLLD BILD AV HUR DET SKA VARA ELLER HUR MAN SKA VARA FÖR ATT PASSA IN. Jag kan inte skriva det tillräckligt. PRATA med varandra! OKEJ??


Comments

varför jag gör det jag gör (igen) — 1 Comment

  1. Hurra för dig Linda. Jag håller verkligen med, så viktigt! Fortsätt göra det du gör och det är inte alls drygt att du säger det själv(nu dödar vi jante!). Kör hårt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *