vissa dagar är man sjuk

IMG_1283.PNGalltså. det här med ledig helg är fantastiskt! men mindre fantastiskt är det här med att vara sjuk. halsen är helt igentäppt och huvudet tungt. har som gått runt med förkylningen sen förra helgen och jobbat på dagarna, kraschat på kvällarna. blivit mycket vänner avsnitt och te i mina nya koppar. IMG_1287.PNG

så nu sitter jag här framför film och med detta som utsikt. jag har druckit många koppar kaffe, ätit choklad och det genomgående är att jag tycker rätt synd om mig själv. förkylningshonungen har jag intagit och nu väntar jag på att halsen ska sluta göra ont.
IMG_1284.PNG

tur att hemma är vackert, att jag har införskaffat mig några LP skivor och att jag kan använda dagen till pyssel och återhämtning. hurra för ledighet men bu för sjuka!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *