solen skiner och min nos rinner

jag sitter i världens vackraste hus (typ) och försöker få i ordning en del grejer som måste göras. Brev ska skickas, hemsidan uppdateras och resor ska bokas. Mitt i allt detta så är jag hiskeligt förkyld så allt går ungefär tio gånger långsammare än vad jag hade önskat. Helst skulle jag gå ut och lägga mig i solen, och det kanske jag kommer göra alldeles snart, men jag ska bara få till det här sista för dagen innan jag kan koppla bort lite. Det äIMG_1603.PNGr rätt fint att sitta med denna utsikt dock.

imorgonkväll åker jag tillbaka till storstaden med blandade känslor. Jag trivs så hejdlöst bra på landet, i ett hus, där man kan gå ut genom altandörren och vara mitt i allting vackert. Där man har några kilometer till havet och där det är så lätt att ta en kaffekopp ut i solen. Hemma är ju fint med, men inte på samma sätt. Jag kommer sakna stillheten och längta tillbaka. Brukar bli så. IMG_1604.PNGIdag har jag paketerat en hel massa inbjudningar till föreställningarna på Bristol i maj. Känns så spännande och peppt och jag hoppas mycket folk dyker upp!


Comments

solen skiner och min nos rinner — 1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *