godmorgon

IMG_2003.PNG

hej tisdag och sovmorgon. vaknade när jag i vanliga fall brukar vara på jobbet och äter nu frukost framför vänner. jag ska snart iväg och jobba och laddar med avsnitt jag kan utan och innan och jag mimar replikerna samtidigt som karaktärerna. IMG_2002.PNG
imorgon har jag spelning i Sundbyberg igen. Känns kul och läskigt, som det alltid gör. Speciellt nu när jag inte vet hur många som kommer. Ett tjugotal anmälda, hoppas fler bara dyker in. Och på torsdag spelar jag på Södertörn. Sen är den här vårens spelningar till enda. Konstigt men vila under sommaren känns skönt och nödvändigt efter en lite väl hektisk vår. Känns som jag jobbat jobbat jobbat. Kul har det varit, men ibland lite väl mycket. tur att det finns pauser ibland. att det finns kaffe och att det finns vänner. både tv-serien och i verkligheten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *