jag älskar mitt jobb.

Nu sitter jag här i soffan igen, alldeles lagom trött i kropp och huvud. Snart helg och det känns mer än okej, men jag tycker stunden just nu är helt okej den med.20130109-090412.jpg

Idag spelade jag vårens sista föreställning och den fick jag spela på Södertörns högskola för socionomstudenterna som precis haft praktik och deras handledare. Diskussionen och samtalet efteråt blev så bra och jag kände att jag avslutade en intensiv teatervår på topp. Jag är så himla tacksam att jag får göra det här. Att jag bokas till olika platser och att människor vill se det jag gör och faktiskt utmanas till förändring. Det är häftigt varje gång! Oavsett hur stor publiken är, hur trassligt allt är innan och hur trött jag än är. Det blir alltid rätt så magiskt. Och jag är rätt så överväldigad varje gång, över människor som delar sina tankar och funderingar med mig. Som vågar.

Efter denna vår när jag både blivit färdig socionom och spelat mer än någonsin så blir det en sommar med lite paus (förutom annat jobb + konfirmationslägerledning) och sen kör vi igång igen! Hösten – jag ser framemot dig och ser framemot att nya bokningar ska trilla in!

Tveka inte – hör av dig så diskuterar vi upplägg och datum! Jag tror på mina pjäser och utifrån de kommentarer jag fått från publiken under mina spelningar, så är den viktig och värd att se. Den gör något och väcker en tanke om förändring. Jag tror det gäller både DET ÄR JU INTE PÅ RIKTIGT och ÄT.STÖRD. eller, jag vet att det gäller båda.

Framtiden blir hiskeligt spännande. Häng med!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *