idag och fina minnen

bild-8jag har inte skrivit här på läskigt länge. livet har väl liksom tagit överhand. jag har nog också lite tappat inspirationen och orken att skriva – för vad ska jag skriva om? mest så känns livet just nu trött. januari har passerat och den grå och trista månaden förgylldes av färgsprakande bröllop i göteborg mellan två favoritpersoner, det var en bra start på 2016. annars har det varit mycket jobb, mycket fundering inför framtiden, mycket trötthet och massor med tulpaner för att pigga upp och bryta av. bra musik och godis som inte är godis på jobbet.

och nu? nu är jag hemma med förkylning. känns ovant att inte vara på jobbet, väldigt konstigt att vara däckad av förkylning för första gången på länge länge. varit som van att streta på ändå, men nu sa kroppen ifrån. så jag spenderar mina dagar i sängen eller soffan. jag ser film när jag orkar och lyssnar på rasmus på luffen inläst av självaste Astrid Lindgren. och idag köpte min bästa kombo hem mumsmat och gottigheter.

over and out.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *