förändringar

det är konstigt det där med livet. hur en ordnad tillvaro med boende och jobb kan förändras. efter att i nästan två år haft rätt bra koll på livet gällande mycket kring det vardagliga så står jag inför ett vägskäl och det känns att förändringens vind faktiskt har tagit tag i mig. jag tänker nytt och jag tänker annat och vissa dagar vet jag inte vad eller vart jag tänker.

låter det luddigt? ja, det kanske det är också. med förändringar. med att inte vart man ska ta sig vidare. efter min tid på nuvarande arbete är det dags för nya utmaningar, det är dags för förändring. exakt vart jag kommer hamna är oklart och spännande men det lutar åt att jag byter stad. provar på en annan miljö och ser vad för fantastiskt som kan komma ur det. något bra blir det ju men i skrivande stund vet jag inte vad för bra det blir.

både sjukt läskigt och väldigt, väldigt spännande roligt på samma gång.


Comments

förändringar — 1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *